Les info

MG_9791-2

Keyboard/Piano les

Je leert allerlei technieken en vaardigheden die nodig zijn om snel je favoriete liedjes te spelen. Van bladmuziek spelen, of liever alleen met akkoorden? Solo, of jezelf leren begeleiden op toetsen? Er is van alles mogelijk.

Jouw motivatie en vooral het plezier zijn de belangrijkste factoren om te leren spelen. Daarom vind ik het belangrijk dat de lessen zo goed mogelijk aansluiten op jouw wensen.
Bij aanvang wordt er gewerkt vanuit een methode, waarbij allerlei stijlen en technieken aan bod komen. Zo kom je ook met verschillende soorten muziek in aanraking en ontwikkeld zich vaak een duidelijke smaak. Pop, blues, jazz, latin enzovoorts, afhankelijk van jouw interesse  wordt het lesprogramma bepaald. Lessen op maat

De leermiddelen die hierbij worden gebruikt:

  • Bladmuziek: noten kunnen lezen is noodzakelijk voor het spelen van bladmuziek
  • Leadsheet: genoteerde melodie met akkoordsymbolen en akkoordenschema's
  • Meespeel CD's: leren spelen is ook luisteren en meespelen
  • Meespelen met Youtube: online is er heel veel materiaal te vinden

Zangles

Ik geloof dat iedereen, met de juiste persoonlijke coaching, kan leren zingen. Iedere stem is echter uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak.

Iedereen komt met andere persoonlijke vragen en daar gaan we mee aan de slag. Er wordt gewerkt met de zangmethodieken van EVT (Estill Voice Training System) en CVT (Complete Vocal Technique).

Zingen bestaat voor voor mij uit 2 basis principes: Controle en Ontspanning.

Je kan gecoacht worden bij bijvoorbeeld het voorbereiden op een optreden of auditie.

De lessen zijn er op gericht om inzicht te krijgen in wat zingen nou precies is, en  binnen jouw mogelijkheden jouw eigen sound te ontwikkelen. Stemverzorging, podiumpresentatie en auditievoorbereiding komen aan bod.

Nummers worden digitaal opgenomen, en als educatie materiaal als mp3 naar je gemaild.

Schrijf je meteen in

Enthousiast of nieuwsgierig? Schrijf je dan meteen in. Eerst een proefles mag natuurlijk ook!

© Copyright 2020

WimGertsen.nl